DragonForce65.nl


Een Ready To Run rc-modelzeilboot om "Low-Budged" aan een leuke hobby te beginnen

We verzamelen aan de Schulp weg in Nieuwe Niedorp. Primair zeilen we met de DragonForce65 of Affinity als je alléén een Micro Magic hebt mag je gewoon mee zeilen. Er wordt alléén met standaard A-tuig gezeild. Om het wedstrijd element te bewaren, zeil je alle wedstrijden met de boot waar je de éérste wedstrijd mee gestart bent.
Het gaat om plezier aan de waterkant
Hoe is er gezeild in Nieuwe-Niedorp Lees verder


Dragonforce65 & Affinity modelzeil wedstrijd in Nieuwe Niedorp
op zaterdag 4 januari 2020.

De kop is er weer af, voor 2020 wat betreft het modelzeilen in Nieuwe-Niedorp. Vandaag met de Dragonforce65 & Affinity gezeild. 5 x Dragonforce65. 2 Affinitys en Klaas zeilde mee met zijn Micro Magic. Een mooie lange baan en een heerlijk,koud windje. Door dat de zenders van Eric Ned 350 en Max Ned 17 stoorden hebben Max en Eric om en om met de Ned 350 gezeild. Eddy zeilde voor het éérst met zijn DF en eindigde op de tweede plaats. Klaas zeilde met de Ned 2302 steeds vooraan in veld en deed dus niet onder voor de grote boten. Eric en Max mochten met de dagwinst weer richting huis. Heren gefeliciteerd en tot ziens aan de waterkant.

Op zaterdag 1 februari 2020 zeilen we weer bij de Rijd in Nieuwe Niedorp. Tot ziens aan de waterkant

Een overzicht van modelzeilers in wekelijks met de Micro Magic - Dragonforce65 of Affinity zeilen vindt je mm-zeilen Nieuwe Niedorp pagina waar je ook de resultaten vindt van het mm-zeilen op de zondag/maandag
Lees verder.

Tijdens het zeilen op
zaterdag 18 januari maakte Lyda het onderstaand filmpje van het startveld 1 Micro Magic - 1 Affinity en 8 x Dragenforce ( Lyda bedankt)

’.
Copyright (c) 2019 BertOlie I Hosting by: webruimtehosting I Simyo VriendenDeal I Made with: RocketCake 3.1