DragonForce65.nl


Een Ready To Run rc-modelzeilboot om "Low-Budged" aan een leuke hobby te beginnen

We verzamelen aan de Schulp weg in Nieuwe Niedorp. Primair zeilen we met de DragonForce65 of Affinity als je alléén een Micro Magic hebt mag je gewoon mee zeilen. Er wordt alléén met standaard A-tuig gezeild. Om het wedstrijd element te bewaren, zeil je alle wedstrijden met de boot waar je de éérste wedstrijd mee gestart bent.
Het gaat om plezier aan de waterkant


Dragonforce65 & Affinity modelzeil wedstrijd in Nieuwe Niedorp
op zaterdag 30 november 2019.

Op deze laatste november dag waren de wind/weer voorspellingen niet zo denderend. Aan de Schulp weg was géén wind te vinden. De meeste kans maakten we in het Waarland. Langs de kade stond een stook wind dus een baan er in gegooid en starten maar. Nieuwe aan de waterkant ( voor sommige een oude bekende) was Henk met zijn DragonForce 65 Ned 301. Het deelnemers veld bestond uit 5 x Dragonforce65, 1 Affinity en 1 Micro Magic. Het was heerlijk aan de waterkant, zonnetje en prachtige luchten.
Eric gefeliciteerd met de dagwinst.De wind die er was, was grillig en na 5 wedstrijdjes
echt op.

Op
zaterdag 14 december zeilen we weer bij de Rijd in Nieuwe Niedorp.
Natuurlijk zeilen we morgen zoals gebruikelijk. Tot ziens aan de waterkant

Een overzicht van modelzeilers in wekelijks met de Micro Magic - Dragonforce65 of Affinity zeilen vindt je mm-zeilen Nieuwe Niedorp pagina waar je ook de resultaten vindt van het mm-zeilen op de zondag/maandag
Lees verder.’.
Copyright (c) 2019 BertOlie I Hosting by: webruimtehosting I Simyo VriendenDeal I Made with: RocketCake 2.0